Kenzon.dk

VI GØR DET NEMT FOR DIG!

ALGEBEHANDLING

Fjernelse af grønne belægninger

FRA

  975.-

Inkl moms

TAGFACADEFLISER

Vi fjerner alger på tag, facade og fliser og du vil med vores behandling allerede indenfor 3-4 uger kunne se en effekt på fjernelse af grønne alger.
Vi tilbyder at fjerne alle former for grønne - gule og røde alger. Efter algebehandlingen er påført kan der gå 3-8 måneder, før du vil se den fulde effekt. Dette er alt afhængig af hvilken type overflade, samt om der er tale om et tag, facade eller fliser.


OBS:
Efter algebehandlingen er det forventeligt at vinduer skal vaskes ned. Det kan vi give et tilbud på eller vi kan koordinere algebehandlingen med din vinduespudsning.
Vores algebehandling ødelægger ikke zink kanter, hvilket er vigtigt, hvis du eksempelvis ønsker  algebehandling omkring vinduer og tagrender.


LÆNGERE LEVETID           MILJØRIGTIGE PRODUKTER           KVALITETSSIKRET RESULTAT 

SKAL VI ALGEBEHANDLE HOS DIG?

Kontakt os

KENZON RENGØRING

Chr. Kellersvej 2M St Tv

7080 Børkop

Cvr: 28444540


Ring på 2273 0858
Alle hverdage 08.00 - 17.00

og Fredag til 16.00

Lad os kontakte dig

 
 
 
 

Om os

Specialister i industrirengøring!


Vi servicere private og offeltlige virksomheder indenfor industrirengøring og andre services.


En virksomhed der satser alt på kvaliteten og når vi afslutter en opgave, så skal den være løst til alles tilfredshed. For det giver lange kunderelationer.

Kenzon rengøring - Copyright 2020 - All Rights Reserved

Vi bruger 1. og 3. parts cookies til statistik- og marketingformål og for at give dig den bedste online oplevelse. Ved at bruge denne side accepterer du vores cookiepolitik

Godkend