Kenzon.dk

VI GØR DET NEMT FOR DIG!

FACADERENS

Facaderens til Erhverv og private

Den rigtige løsning til din facade

En facaderens giver et flot og velholdt udtryk på din facade. Udover at virke skæmmende så suger snavs, smuds og alger vand, der er skadeligt for murværket. Så udover at facaden bliver opfrisket ved en facaderens, så beskytter og sikrer man også facadens levetid.

Ønsker du fuld effekt med det samme eller er dit murværk og facade hårdt angrebet af alger og mos, er en facaderens og imprægnering den bedste løsning. Med vores maskiner kan vi rense dit murværk og facade fuldstændig rene igen uden at ødelægge overfladen. Efter en facaderens sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger eller mos overlever vores behandling.


Derefter imprægnerer vi murværk og facade med et middel som vi giver 15 ÅRS GARANTI på, det er diffusionsåbent og det får vandet til at perle af overfladen. Udover at dit murværk og facade fremover vil fremstå som nyt, betyder imprægneringen også, at det aldrig vil bliver vådt. Effekten heraf kan bl.a. betyde en lavere varmeregning, da et tørt murværk isolerer langt bedre end et vådt murværk.

SKAL VI RENSE DIN FACADE?

Kontakt os

KENZON RENGØRING

Chr. Kellersvej 2M St Tv

7080 Børkop

Cvr: 28444540


Ring på 2273 0858
Alle hverdage 08.00 - 17.00

og Fredag til 16.00

Lad os kontakte dig

 
 
 
 

Om os

Specialister i industrirengøring!


Vi servicere private og offeltlige virksomheder indenfor industrirengøring og andre services.


En virksomhed der satser alt på kvaliteten og når vi afslutter en opgave, så skal den være løst til alles tilfredshed. For det giver lange kunderelationer.

Kenzon rengøring - Copyright 2020 - All Rights Reserved

Vi bruger 1. og 3. parts cookies til statistik- og marketingformål og for at give dig den bedste online oplevelse. Ved at bruge denne side accepterer du vores cookiepolitik

Godkend