Kenzon.dk

VI GØR DET NEMT FOR DIG!

VINDUESPOLERING 

RENE VINDUER TIL ERHVERV

Den højeste kvalitet til tiden

Specialister i at pudse svært tilgængelige vinduer.

Vi løser alle opgaver, selv når alle andre har givet op.ERFARING

Erfaring fra flere af de største og sværeste bygninger i landet, gennem mange år har vi været leverandør af vinduespolering til flere af landets største virksomheder så her får du et know-how du ikke finder andre steder, vi anvender flere teknikker og forskelligt udstyr afhængig af højde, antal og placering af vinduer.


Vi anvender lifte fra de førende liftudlejere, sådan at vi kan arbejde sikkert i alle højder. Vi benytter et miljørigtigt blødtvandsanlæg, der skånsomt klarer opgaverne, når vi polerer store glasfacader. Med den teknik kan vi nå op til 21 meter og stadig sikre et skinnende resultat.


Vi udfører altid vinduespolering med de bedste produkter på markedet.

POLERINGSPLAN

Kundernes behov er altid i centrum. Når der indgåes en ny aftale, udarbejder vi en udførlig og individuel poleringsplan. I den proces anbefaler vi bl.a., hvor ofte vinduerne skal pudses. På den måde opnår vores kunder den bedste pris samtidig med, at vinduerne altid ser pæne ud.


Erhvervskunder tilbydes dag-til-dag vinduespolering.

Det betyder, at vi kan rykke ud samme dag og sørge for rene vinduer, når behovet opstår.

Vi lægger vægt på at skabe gode relationer til vores kunder og derfor har vi stadig kunder fra vi startede 2004 og det er vi stolte af.GLASRENSNING

Professionel glaspolering

De fleste mennesker tænker ikke over, at glas også kan angribes af forskellige ting som ikke kan fjernes af vinduespudseren ved en almindelig pudsning.

Du kan opleve flyverust, manganstøv eller kalk på ruderne osv. Som kan være virkelig svær for at fjerne.


Glasfacader kan få fornyet glans med en polering og finslibning fra os.

Vi har specialiseret os i at polere glas op igen, og med det rigtige udstyr er vi i stand til at gøre glasset pænt, i stedet for at udskifte det.


Med brug af den nyeste teknologi kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas med en nanobelægning. Vi har bl.a. testet det flere steder i LEGOLAND parken, det er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

SKAL VI OS PUDSE DINE VINDUER?

Kontakt os

KENZON RENGØRING

Chr. Kellersvej 2M St Tv

7080 Børkop

Cvr: 28444540


Ring på 2273 0858
Alle hverdage 08.00 - 17.00

og Fredag til 16.00

Lad os kontakte dig

 
 
 
 

Om os

Specialister i industrirengøring!


Vi servicere private og offeltlige virksomheder indenfor industrirengøring og andre services.


En virksomhed der satser alt på kvaliteten og når vi afslutter en opgave, så skal den være løst til alles tilfredshed. For det giver lange kunderelationer.

Kenzon rengøring - Copyright 2020 - All Rights Reserved

Vi bruger 1. og 3. parts cookies til statistik- og marketingformål og for at give dig den bedste online oplevelse. Ved at bruge denne side accepterer du vores cookiepolitik

Godkend