Professionel fliserens

Gratis prøverens

10 års garanti *

Ved årlig algebehandling

Fliserens, desinficering og imprægnering med 10 års garanti.

Er dine fliser blevet angrebet af alger eller flisepest? så lad os hjælpe dig med at rense dem. 

Vi tilbyder en effektiv rensning, desinficering og efterfølgende imprægnering af fliserne. Vi kører ud og renser fliser i hele jylland og fyn og kommer også gerne længere væk.

Nedenfor kan du læse mere omkring, hvordan vi sikrer dig de flotte fliser privat og på din arbejdsplads.


Vi udfører professionel fliserens, der giver nyt liv til dine fliser. Vi kan tilbyde dig den mest effektive rensning af fliser, så fliserne bibeholder det flotte udseende i mange år efter fliserne er blevet renset.


Er fliserne i din indkørsel, på din terrasse eller et andet sted blevet angrebet af alger eller flisepest, så er den eneste vej en god og effektiv fliserens. 

Vi kan tilbyde dig en effektiv rens og imprægnering af fliserne, så de kommer til at se helt nye og flotte ud.

I Danmark er det svært at undgå, at alger, mos, lav eller flisepest kommer til at angribe dine fliser, fordi vi lever i et relativt fugtigt klima. Du kan se om dine fliser er angrebet ved at bemærke om der på overfladen er grønne, sorte, gule eller hvide pletter.Sådan renser vi fliserne

Vi renser fliserne ved først og fremmest at give dem algefjerner, såfremt fliserne er blevet angrebet af alger eller mos. Hvis ikke, så udfører vi bare en almindelig rensning, der rengør fliserne grundigt. 

Vi sørger altid for at rense så skånsomt som muligt, så vi sikrer os at fliserne ikke tager skade af vandtrykket. På den måde kommer vi også til at beskytte flisens overflade så meget som muligt. 

Vi anvender altid hedvandsrensning, som er en rensemetode, der består af meget varmt vand med et højt tryk. Kombinationen af det varme vand og høje vandtryk gør, at alt snavset nemt og effektivt bliver fjernet fra flisens overflade. 

Efterfølgende slutter vi altid rensningen af med, at tilføre en aktiv flise og beton imprægnering, der på en måde forsegler flisens overflade, så den bliver modstandsdygtig overfor udefrakommende snavs, samt nye angreb af alger, mos eller flisepest.